shqip
english
banner
text  Kush jemi ne
text  Me çfarë mirremi
text  Kodi i Etikës
text  Produktet/Shërbimet
text  Projektet
text Kontakti
Kush jemi ne

Ne jemi nje IT kompani zvicerane me residence ne Zug te Zvicres dhe me deget ne Cyrih dhe Prishtine. Ne jemi te pranuar nga klientet tane si nje kompani inovative qe ofron sherbime me cilesi te larta. Ekipi jone perbehet nga eksperte me pervoje te gjate pune ne firma nderkombetare dhe projekte komplekse.
Copyright © Smart Bits2001 2008 Smart Bits GmbH and/or its affiliates. All rights reserved.