shqip
english
banner
text  Kush jemi ne
text  Me çfarë mirremi
text  Kodi i Etikës
text  Produktet/Shërbimet
text  Projektet
text Kontakti
Me çfarë mirremi

Ne jemi te organizuar ne tre njesi biznesi:

       * Programim dhe konsultime ne teknologjine informative
       * Trajnime
       * Hardware dhe pajisje periferike

Ne jemi te specializuar ne sherbimet vijuese

      * 
Programim te software-it dhe projekte zhvillimore
      * Aktivitetet e menaxhimit te projekteve
      * Keshillim biznesi (zgjidhje bankare, sigurime, aftesi menaxhimi, etj.)
      * Servisim dhe distribuim te hardware-it
      * Sherbime te mirembajtjes se paisjeve hardware-ike

Me ndihmen e SMART BITS Zvicer dhe ECDL Switzerland AG dega jone ne Prishtine eshte akredituar si Test Qendra e pare e autorizuar ne Kosove per programin e ECDL-it dhe qe nga Dhjetori 2003 ne kemi filluar programin trajnues te ECDL-se ne Kosove.

Copyright © Smart Bits2001 2008 Smart Bits GmbH and/or its affiliates. All rights reserved.